Search
  • Gunther Werks

Video: Spectaculaire Gunther Werks getest

Updated: Jul 31, 2020Via Vierenzestig by Jeroen Jansen


Denk je ‘911 maar dan beter’, dan denk je aan RWB en Singer. En aan Gunther Werks. Want de Amerikanen achter deze ‘Gunther Werks’ beweren dat ze een GT3 RS-versie hebben gebouwd op basis van een 993. Die auto moest natuurlijk getest.

YouTubekanaal /DRIVE ging met het 400 pk-sterke beest aan de slag. Alleen al het magistrale uiterlijk van de auto zorgt voor een lach op het gezicht van de bestuurder. Hij is breed, heftig en laag. En knalrood.

Gunther Werks CEO Peter Nam vertelt dat hij het gemis van een luchtgekoelde GT3 RS wilde opvullen en dat dit het resultaat is van die wens. De Amerikanen hadden voor ze begonnen al veel ervaring met koolstofvezel en konden om die reden 80 procent van de auto zelf bouwen.


Read More at Vierenzestig.nl

503 views0 comments

7622 Woodwind Drive
Huntington Beach, CA  92647

United States

714-733-7038

info@guntherwerks.com

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 Gunther Werks. All Rights Reserved. Gunther Werks' services are provided solely by Gunther Werks, that they are not sponsored, associated, approved, endorsed nor, in any way, affiliated with Porsche Cars North America, Inc., or Dr. Ing. h.c.F. Porsche, AG. The Porsche® name and crest, 993® and 911® are trademarks of Dr. Ing. h.c.F. Porsche AG, and any other products mentioned are the trademarks of their respective holders. Any mention of trademarked names or other marks is for purpose of reference only.

by GuntherWerks North American Group